Co vše bude obsahovat nový Hattrick s největším průvodcem k MS 2014?

Co vše bude obsahovat nový Hattrick s největším průvodcem k MS 2014?

Ve čtvrtek 5. června vychází nové číslo magazínu Hattrick s letním speciálem k MS 2014 se 128 stranami za nezměněnou cenu 79,- Kč. Současně vyvrcholí velký pětidílný seriál "TOP 100 nejlepších světových fotbalistů historie – vyhraje Pelé, Maradona, či Messi?". Na co vše se tedy můžete na stáncích těšit?

- MAXIPLAKÁTY – program a rozpis MISTROVSTVÍ SVĚTA 2014 od 12. června do 13. července, plakáty všech 20 světových šampionátů od Uruguaye 1930 až po Brazílii 2014.

- EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: LEGENDÁRNÍ BÝVALÝ ÚTOČNÍK LADISLAV VÍZEK SE JEN VELICE TĚŽCE SMIŘUJE S TÍM, ŽE ČESKÁ REPREZENTACE NEPOSTOUPILA NA MS. „Že nejsme na MS v Brazílii, prostě nechápu,“ říká.

- Speciální příloha HATTRICKU! Největší průvodce k MS 2014 – 76 stran, na nichž najdete plno zajímavých faktů i rozpracovaný TIP, jak světový šampionát v Brazílii nakonec dopadne. Představení jednotlivých účastníků - soupisky, hvězda týmu i jeho cesta na MS. Nechybí ani odhalení všech 12 stadionů i rozhodčích…

- HISTORIE MS: Kdo je nejúspěšnější zemí světových šampionátů? Kdo je nejlepším střelcem? I československá reprezentace dokázala přivést z mistrovství světa medaile…

- KRESBOU MĚSÍCE je nastížení aktuální situace, kde je v současné době ČESKÁ REPREZENTACE a kde OSTATNÍ NÁRODNÍ TÝMY. Světový šampionát v Brazílii bude opět bez české účasti…

- V obnovené rubrice APERITIV najdete mj. ŽÁDNÉ MISTROVSTVÍ, STÁVKA? Zajímavý pohled do zákulisí nadcházejícího světového šampionátu.

- ZAJÍMAVOSTI MS 2014. LOGO a TROFEJ navzájem propojené, MASKOTEM MS ohrožený pásovec, oficiální MÍČ s křiklavým designem, VSTUPENKY zvýhodňují Brazilce.

- GAMBRINUS LIGA V KOSTCE: Po kolika letech je SPARTA PRAHA ligovým mistrem? Zaslouženě? VIKTORIA PLZEŇ se pohybovala ve výkonnostních křivkách, nejvyšší soutěž opouští „bezdomovec“ ZNOJMO a spočítané to má také SIGMA OLOMOUC.

[img id="44923"]