Pět nejhezčích branek Chelsea za rok 2014

Pět nejhezčích branek Chelsea za rok 2014

[tag]OBSAHUJE VIDEO[/tag] I na Stamford Bridge je rok 2014 pouhou minulostí a i my se můžeme podívat, jak 12 uplynulých měsíců v tomto londýnském velkoklubu vypadalo. Na triumf v Premier League a Lize mistrů sice Blues nedosáhli, ale nový ročník si na podzim rozehráli celkem obstojně. A bez branek vyhrávat nejde. Přibližme si pět nejhezčích tref, které svěřenci José Mourinha za minulý rok zaznamenali.

Děvet posil pro Southampton, které mohou klub udržet na pohárových pozicích

Branislav Ivanovič



V únoru minulého roku svedli Blues boj s pozdějšími vítězi celé soutěže na Etihad Stadium, ve kterém vyhráli 1:0 díky brance Branislava Ivanoviče. Ten propálil na hranici velkého vápna vše před sebou a i s pomocí teče překonal obranu Citizens.


[break]
Pětice hráčů, která může na Anfield Road nahradit legendu Gerrarda

Eden Hazard



Hned následující víkend na Stamford Bridge změřila Chelsea síly s Newcastlem a opět se radovala ze zisku třech bodů. Belgický klenot Eden Hazard se protlačil po straně do velkého vápna, kde mu skvěle narazil míč Samuel Eto´o.


[break]
Další Galácticos? Pět hráčů, kteří mohou přijít na Santiago Bernabéu

Lewis Baker



Úsilí teprve devatenáctiletého mladíka přineslo ovoce v městském derby s Arsenalem, ve kterém se tento anglický záložník prosadil. Skvěle vybrané místo v brankovišti a parádní zakončení patičkou neunikla pozornosti ani José Mourinha, který však talentu hráče doposud naplno nevyužil.


[break]
Nejlepší XI Premier League, které se nepodařilo vyhrát titul

André Schürrle



Když máte v týmu španělského záložníka Cesce Fábregase, nemusíte se bát, že by k vám doputovala špatná přihrávka. I v srpnu z jeho brilantní práce vytěžil německý legionář André Schürrle, který se prosadil hned v prvním utkání nového ročníku Premier League. I tak si ale tento záložník nevysloužil pravidelné důvěry portugalského kouče a jeho působení na Stamford Bridge se zřejmě již v lednu stane minulostí.


[break]
Rosický a další aneb pět nejhezčích branek Arsenalu za rok 2014

Oscar



Třiadvacetiletý brazilský talent se na Stamford Bridge neztratil ani na podzim, o čemž svědčí listopadové utkání proti QPR, ve kterém propálil bezmocného brankáře soupeře. Nositel dresu číslo 8 po klubové legendě Franku Lampardovi má nejlepší předpoklady, aby tomuto trikotu neudělal ostudu.


Jak se liší mzdy českých ikon ve srovnání s Messim a Ronaldem?