Ostrava Fleišmanovi věří. Jankulovski vysvětloval, proč si veterána zavázali až do léta 2021...

Ostrava Fleišmanovi věří. Jankulovski vysvětloval, proč si veterána zavázali až do léta 2021...

Čtyřiatřicetiletý bek Jiří Fleišman setrvá tam, kde je, také v příštích letech. Zkušený zadák se totiž na soustředění v tureckém Side upsal svému Baníku až do 30. června 2021.

Protože letos bývalý hráč Mostu, Liberce či Mladé Boleslavi oslaví již pětatřicáté narozeniny, to, že dostal kontrakt na dvě a půl sezony, nebývá příliš obvyklé. Ostrava s ním však evidentně počítá i nadále...

Právě tuto skutečnost potvrdils sportovní ředitel třetího celku Fortuna:ligy Marek Jankulovski, který prozradil, že se jednalo rychle a bez komplikací.

"Ty výkony, které Jirka v Baníku odváděl, byly na takové úrovni, že jsme byli velmi spokojeni. I ve svém věku má mužstvu stále co dát a jsme přesvědčeni, že tomu tak bude i v dalších letech," ozřejmil na webu fcb.cz bývalý obránce AC Milán, se kterým se mu podařilo triumfovat v Lize mistrů.

A co první dojmy samotného zkušeného defenzivního specialisty, který v podzimní ligové části vynechal pouze jedno utkání? "Abych řekl pravdu, nebylo moc o čem se dohadovat. Jsem v Baníku moc rád, bylo pro mě prioritou tady zůstat. A nejen pro mě, přála si to tak i moje rodina. Proto jsem velmi spokojený, že můžu v Ostravě nadále pokračovat. Dalo mi to velkou chuť do další práce," uzavřel na klubových stránkách kolega Hrubého, Laštůvky, Kuzmanoviče a spol.