Sigma zamezila spekulacím o Spartě novou smlouvu pro Jílka až do roku 2021

Sigma zamezila spekulacím o Spartě novou smlouvu pro Jílka až do roku 2021

Když se Sparta zbavila ve čtvrtek dopoledne Zdeňka Ščasného, sázkové kanceláře okamžitě reagovaly tím, že kromě Martina Haška či Davida Holoubka umístily mezi hlavními favority na převzetí slavného "S" také Václava Jílka.

K ničemu takovému by však dojít nemělo, neboť exsparťanský asistent podepsal ve stejný den novou dvouletou smlouvu na hanáckém Andrově stadionu.

"Jsem velice rád, že jsme se s Václavem dohodli na prodloužení jeho působení v Sigmě do roku 2021. Cením si jeho zájmu v našem klubu pokračovat, jednání o nové smlouvě byla v tomhle ohledu jednodušší," pronesl na webu sigmafotbal.cz sportovní manažer Ladislav Minář.

Protože vede Jílek olomoucký soubor již od října 2015, je aktuálně nejdéle sloužícím trenérem tuzemské prvoligové branže. V započaté práci by tak měl pokračovat i v nadchazejících ligových ročnících...

"S Ladislavem Minářem jsme měli úmluvu, že smlouvu budeme řešit na základě toho, jak se vyvine naše situace v jarní části sezóny. Posledních 14 dnů byla jednání intenzivnější. Práce v klubu mě pořád velice naplňuje. Cítím z hráčů i realizačního týmu ambice, což je pro mě důležité. Vážím si nabídky nové smlouvy, protože ji vnímám jako projev důvěry. V Olomouci jsem spokojený a i pro moji rodinu je to dobrá volba," pochvaloval si samotný Jílek, jenž se nedávno dostal do slovní přestřelky s opavským veteránem Pavlem Zavadilem.