Giroudova vize? Udržet se ne nejvyšší úrovni až do roku 2025...

Giroudova vize? Udržet se ne nejvyšší úrovni až do roku 2025...
OBSAHUJE VIDEO

Nepříliš využívaný forvard Chelsea Olivier Giroud tvrdí, že je v dobré kondici a má pocit, že by mohl operovat na nejvyšší možné úrovni ještě pět let.

Na Stamford Bridge už to však nebude. Čtyřiatřicetiletému útočníkovi (narozeniny měl na podzim) totiž končí londýnská smlouva v červnu a v lednu by měl měnit klub (největším favoritem na jeho získání je Inter, který vede Antonio Conte).

"Necítím se být na ústupu, jsem v dobrém stavu," ubezpečil fanoušky bývalý kanonýr Istres, Tours, Montpellieru či Arsenalu na stránkách France Football.

"Až se dostaví známky, že už na to nemám, poznám to. Jsem realista a když budu cítit, že jsem ztratil rychlost, výbušnost, výskok, skončím. Ale doufám, že budu na nejvyšší úrovni ještě tři, čtyři, pět let," pokračoval nynější svěřenec Franka Lamparda, jenž mu dal v této sezoně Premier League šanci jen na třiatřicet minut.

"To je můj cíl," uzavřel dlouhán, jehož motivačně žene i gólová statistika ve francouzském národním týmu, do něhož ho Didier Deschamps stále povolává a například tento týden proti Švédsku skóroval hned dvakrát. Absolutní gólový rekord tak není až tak daleko... 

Hollywoodští herci McElhenney a Reynolds si pořídili jeden z nejstarších klubů planety...