S penzí na čtyřicátníka Jindřiška ještě nechoďte. V Ďolíčku si sám sebe dokáže představit i roce 2023

S penzí na čtyřicátníka Jindřiška ještě nechoďte. V Ďolíčku si sám sebe dokáže představit i roce 2023

Kapitán Bohemians Praha 1905 Josef Jindřišek Ďolíček hned tak neopustí. Tento týden totiž s vedením Klokany podepsal nový pracovní dokument.

Zatímco doznívající smlouva ho měla u Botiče udržet do 30. června 2021, nový kontrakt byl prodloužen až do léta příštího roku.

A jeden z lídrů Klusáčkova souboru si věří natolik, že by si sám sebe dokázal představit na prvoligových kolbištích i období 2022/2023, což by znamenalo, že by operoval na nejvyšší úrovni i jako dvaačtyřicetiletý.

"Jsem rád, že o mě Bohemka projevila zájem na další rok. V příští sezoně se pokusím podávat tak dobré výkony, abychom i tu nynější smlouvu prodloužili ještě o rok," avizoval na webu bohemians.cz funkční veterán zelenobílého celku.

Od osamostatnění má nejvíce prvoligových startů Zdeněk Prokeš (294) a Jindřišek (280) mu není příliš vzdálen. Chybějících patnáct startů by mohl dohnat již na startu příštího soutěžního ročníku...

"Musím přiznat, že nad tím jsem nepřemýšlel. Tyhle statistiky moc nesleduji. Nikdo neví, jak dlouho tady budu hrát. Hlavně, aby mi drželo zdravíčko. Kde se to číslo zastaví, to se uvidí," pokračoval čtyřicetiletý středopolař.

Označení klubová legenda ještě odmítá. "Nebudu říkat, že se cítím pořád stejně dobře, ale stále cítím, že mám sílu a pořád si myslím, že mám kvalitu na první ligu. Ne každý na takové oslovení dosáhne, ale já se za žádnou legendu nepovažuju. Za legendu se možná budu považovat tehdy, až skončím s fotbalem a ohlédnu se za svou kariérou," uzavřel na bohemians.cz kolega Vacka, Květa, Necida a spol., jehož tým se nyní připravuje na výjezd do Teplic.

Exkapitán Ševců Jiráček musí zlínskou Letnou opustit předčasně. Jak to zdůvodnil Grygera?

Zdroj: bohemians.cz