De Bruyne zůstává u Guardioly, minimálně do roku 2025

De Bruyne zůstává u Guardioly, minimálně do roku 2025

Loni se spekulovalo, zda případný trest Manchesteru City v podobě neúčasti v Lize mistrů nedonutí Kevina de Bruyneho odejít. Nakonec ale k trestu nedošlo, de Bruyne zůstal v City a dnes podepsal prodloužení stávajícího kontraktu. 

Kevin de Bruyne podpisem nové smlouvy prakticky světu sdělil, že by svou značnou část zbývající kariéry odehrál právě na Etihad Stadium. Nový kontrakt mu totiž vyprší až v létě roku 2025, tedy ve chvíli, kdy bude mít Belgičan 35 let.

"Nemohu být šťastnější. Od vstupu do City v roce 2015 se zde cítím jako doma. Miluji naše fanoušky, má rodina je zde usazená a má vlastní hra se zde vyvinula opravdu dobře," řekl de Bruyne po podpisu prodloužení smlouvy.

"Tento fotbalový klub je zaměřen na úspěch. Nabízí mi vše, co potřebuji, abych maximalizoval svůj výkon. Podepsání této smlouvy to jen potvrzuje. Hraji zde nejlepší fotbal v mé kariéře a upřímně cítím, že toho přijde ještě více."

"Pep a já vidíme fotbal stejným způsobem. Mít tento vztah s manažerem je pro mě tak důležitý, jsme sladění a chceme stejné věci. Nyní chci úspěšný konec současné sezóny. Naše dosavadní výsledky a výkony byly vynikající, ale musíme zakončit sezónu tituly, které si zasloužíme," dodal belgický středopolař.