Portugalský klenot z Old Trafford bude oblékat dres rudých ďáblů nejméně do roku 2026

Portugalský klenot z Old Trafford bude oblékat dres rudých ďáblů nejméně do roku 2026

Bruno Fernandes tančí v Divadle snů od ledna 2020, kdy přestoupil z portugalského Lisabonu. Je obecně přijímaným faktem, že na Anglickou nejvyšší soutěž se musí hráč nejprve adaptovat, avšak Bruno se stal klíčovým hráčem United defacto okamžitě a svými výkony nesčetněkrát tahal klub z nepříjemných situacích.

Za dva roky stihl odehrát již 117 soutěžních utkání, ve kterých nastřílel 49 branek a na dalších 39 asistoval. Od příchodu do klubu je tak nejlepším střelcem i nahrávačem, a to i přesto, že do klubu každoročně přichází alespoň jedna ofenzivní zbraň.

"I po dvou letech v klubu je to stále neuvěřitelný pocit, vyběhnout k zápasu na Old Trafford a slyšet fanoušky skandovat moje jméno. Je to splněný sen, s týmem toho ale chci dosáhnout ještě mnohem víc,"nechal se slyšet Fernandes, který sic v rudém dresu sbírá spoustu individuálních trofejích, na klubovou stále čeká.

Stávající kontrakt měl vypršet v červnu roku 2025, díky novému si Portugalec výrazně finančně polepší.

V nové klauzuli je také zastoupena opce na další rok, tudíž Fernandes může působit v Manchesteru až do roku 2027. o podpisu smlouvy informovoval kluv na svém oficiálním webu.

Zdroj: Sport.cz