Nebudeme si nalhávat, že se na ostatní nekoukáme, přiznává Dostál z Bohemians 1905

Nebudeme si nalhávat, že se na ostatní nekoukáme, přiznává Dostál z Bohemians 1905

Klokani už ve Fortuna:lize neokusil chuť vítězství pětkrát za sebou a na současnou prvoligovou tabulku se jim nedívá zrovna snadno.

Vršovická značka z Ďolíčku, která v úvodu pracovního týdne upravila svůj trenérský štáb a Luděk Klusáček musel z kola ven, totiž bojuje o to, aby nemusela hrát baráž o udržení, s tím, že po domácí prohře se Slováckem má na čtrnácté Teplice náskok dva a na patnácté Pardubice tři body.

Zkušený krajní bek Martin Dostál přiznal, že se v kabině řešily i výsledky nejbližších sousedů. "Nebudeme si nalhávat, že se na ostatní nekoukáme. Myslím si, že stejné je to u ostatních týmů okolo nás. Šanci může vycítit i Karviná, aby se vrátila zpátky do hry. Musíme ale hledět na sebe. Na hřišti nás je jedenáct, v nominaci osmnáct a v kádru třicet. Zápasy za nás neodehraje trenér, fanoušci, novináři. Je jedno, jak budou hrát ostatní týmy. Jsou před námi čtyři zápasy do konce základní části a bodů je stále ve hře dost. Průběh sezony nás nijak nepodněcuje k tomu, abychom si teď mohli myslet, že čtyřikrát vyhrajeme. Věřím, že dokážeme zmobilizovat síly a z těchto pozic se vymanit výš," přednesl na oficiálním webu svého zaměstnavatele spoluhráč Necida, Petráka, Kovaříka a spol.

Neplánuje se nyní u Botiče po změně hlavního trenéra i nějaká mimofotbalová akvitiva? Přeci jen by to mohlo pomoci vyčistit atmosféru a v mezinárodní pauze by na to mohl být prostor. "Dokud nebudu nominovaný do národního týmu, tak reprezentační pauzy nejsou nic pro mě. Mám rád ten rytmus mistrovských zápasů. Nicméně v této situaci nám pauza asi může trochu pomoci. Každá věc, díky níž se nám bude více dařit, je vítaná. Musíme to ale hlavně zvládnout na hřišti, i kdyby se hrálo každé tři dny," zakončil na stránkách bohemians.cz dvaatřicetiletý zadák z Ďolíčku, jenž v minulosti prošel také Slavií a Baníkem Ostrava.

25. března klokaní nastoupí v přípravném utkání proti Viktorii Plzeň, takže v pravidelném herním rytmu by se zelenobílá družina, jež má před sebou dubnový výjezd do Karviné, udržet měla.

Je to pořád dokola. Baníku chybí jasná šablona, která by ho identifikovala, takový podpis herního stylu...

Zdroj: bohemians.cz