Václav Drchal hlásí návrat na trávník, Spartě se upsal do roku 2023

Václav Drchal hlásí návrat na trávník, Spartě se upsal do roku 2023

Mladý útočník působí ve Spartě od roku 2016. Letenský celek si jeho služeb chválí, a tak Drchal spojil svou budoucnost ve Spartě až do 30.6.2023.

Mladý útočník působí ve Spartě od roku 2016. Letenský celek si jeho služby chválí, a tak Drchal spojil svou budoucnost ve Spartě až do 30.6.2023.

Václav Drchal po dlouhé pauze způsobené operací kolene by měl na jaře zasáhnout do soutěžních zápasů. „Jsem za prodloužení smlouvy se Spartou strašně rád. Po mém delším zranění je to motivace do další práce a motivace k tomu, abych teď ukázal, že jsem zpátky v dobré formě. Moje cíle jsou hlavně, aby mi vydrželo zdraví, abych byl v plné kondici a ukázal, že patřím do Sparty a třeba i do základní sestavy,“ řekl Václav Drchal pro klubový web po podpisu nového kontraktu.

Drchal v sezóně 2017/18 v juniorce nastřílel 25 branek a během zimní přestávky byl povolán do A-týmu Sparty. Hned v prvním přípravném utkání proti Táborsku vstřelil hattrick. Ligovou premiéru zažil proti Slovácku a hned se uvedl gólem.

Rodák z Českých Budějovic si poranil koleno loni v květnu v ligovém utkání proti Liberci. Se stejným kolenem byl na operaci již podruhé. Předtím si v utkání proti Zlínu přetrhl křížový vaz v koleni. Za Spartu v nejvyšší soutěži odehrál 13 zápasů a vstřelil čtyři branky, výrazně pomohl například k loňskému postupu do semifinále MOL Cupu.

Drchal