Že by budoucí náhrada za Pavelku? Sparta údajně prahne po nynější opoře Bohemians 1905...

Že by budoucí náhrada za Pavelku? Sparta údajně prahne po nynější opoře Bohemians 1905...

Nejprve Příbram, následně Bohemians Praha 1905 a pak Sparta? Ano Roman Květ je v poslední době spojován právě s dvanáctinásobným šampionem Česka.

Jak zaznělo i na IG účtu @spartanicz, čtyřiadvacetiletý středopolař z Ďolíčku by mohl převlékat trikot v rámci metropole již v blížícím se zimním přestupovém okně.

Ivan Trojan, Karel Šíp či Orion z kapely PSH už by se tak na vršovických tribunách nemuseli kochat jeho fotbalovým umem již od jarní části ročníku 2022/2023.

A to i navzdory tomu, že má původní štítový záložník u Botiče platný kontrakt až do léta 2025. Jeho tržní cena pohybující se okolo 13 milionů korun by neměla být pro slavnou tuzemskou značku z Letné výraznějším problémem.

V Makedonii mu to nevyšlo a Vondru opět volá česká liga. Nyní trénuje pod Jarošíkem, ale šanci pořád mají i v Ďolíčku

Tomášové Rosický se Sivokem v něm možná vidí možnou náhradu za o sedm let staršího exreprezentanta Davida Pavelku.

Květ, jenž hraje na nejvyšší úrovni šestou sezonu, již v aktuálním soutěžním ročníku během jedenácti vystoupení osmkrát skóroval a zaznamenal jednu gólovou přihrávku. Na 818 odehraných minut jde o velmi pěknou bilanci.

Exzáložník turecké Kasimpasy naopak v rudých barvách příliš produktivní není. V 11 zápasech a 881 odehraných minutách se mu nepodařilo skórovat ani připsat žádnou asistenci a to hraje s papírově lepšími spoluhráči.

Slavia se Sivassporem a s Baníkem, Plzeň s Barcou a se Spartou, Slovácko v Bělehradu s Partizanem. Los LM, EL a EKL