Dva faktory, které rozhodly o tom, že Bale bude součástí Realu i v sezoně 2020/2021

Dva faktory, které rozhodly o tom, že Bale bude součástí Realu i v sezoně 2020/2021

I když je třicetiletý velšský reprezentant Gareth Bale už řadu sezon spojován s odchodem z Realu Madrid a návratem do Premier League, podle britského tisku by měl být součástí Los Blancos také v nadcházejícím soutěžním ročníku 2020/2021.

Podle posledních zpráv by se měl Bílý baleet kvůli současné neblahé situaci držet umírněnější přestupové politiky a ani letos v létě by tak neměl utrácet žádné závratné částky.

Pro příští ročník si má vystašit s většinou současného kádru, který by rád doplnil o navrátilce z hostování a největší talenty z béčka.

V plánech hlavního trenéra Zinedina Zidana, který byl v posledních dnech spojován s Juventusem Turín, má i nadále figurovat bývalý expres Tottenhamu, jehož ve Španělsku přibrzdilo již mnoho zdravotních problémů.

I tak by se však jeho zkušenosti mohly gigantovi ze San Bernabéua hodit. Na současné adrese totiž brzy jednatřicetiletý fotbalista dosáhl na patnáct trofejí včetně čtyř triumfů v Lize mistrů a tří finálových tref.

Představitelé Realu by byli rádi, aby na klubové úrovni předváděl to samé co v národním mužstvu Walesu. I proto ho před pár měsíci nepustili do čínského klubu Ťiang-su Su-ning, který hráči nabízel týdenní gáži milion eur a to se jim mohlo ulevit - neboť Bale má roční plat 17 milionů eur, což by pomohlo rozpočtu.

Na stránkách The Sun mimo jiné zaznělo to, že jak šetření v době koronavirové krize, tak odstartovaná rekonstrukce San Bernabéua, budou mít velký vliv na to, že slavná značka během léta nejspíš nikoho nekoupí, což se podepíše i na tom, že si nikoho výrazněho nebude moci dovolit pustit.