Pulkrab už možná nenavlékne dres Bohemians 1905...

Pulkrab už možná nenavlékne dres Bohemians 1905...

Rozjetí Klokani z Ďolíčku se po ligovém restartu prezentovali šesti výhrami ze sedmi zápasů a po nedávném vyloupení Slovácka nemají daleko do finále Skupinu o Evropu.

Ve Vršovicích už však ví, že jim k tomu nepomůže třiadvacetiletý kanonýr Matěj Pulkrab, jenž nebude k dispozici jak v sobotní domácí odvetě proti týmu z Uherského Hradiště, tak v případném dalším dvojzápase.

Autor pěti gólů v sedmi vystoupeních se totiž zranil a poté, co vynechal Jablonec, nebyl na hřišti Slovácka ani na lavičce. Naposledy si na sebe navlékl zelenobílé barvy desátého června.

"Má zdravotní problém. Je pravděpodobné, že už do konce sezony nebude k dispozici," posteskl si na stránkách Sportu hlavní kouč Bohemians 1905 Luděk Klusáček.

Produktivní Pulkrab už se navíc ani nemusí na trávníku rozloučit s fanoušky Klokanů, kteří ho mohli vidět na vlastní oči naposledy v metropoli na konci května proti Dynamu České Budějovice.

U Botiče je totiž pouze zapůjčen ze Sparty (proti které o pár dnů později nastoupit nemohl) a její trenér Václav Kotal počítá s tím, že ho bude mít k dispozici pro letní přípravu, což platí i pro v Olomouci odloženého Lukáše Juliše.

Vacek kvitoval účast videa: Často se na něj nadává, ale díky němu máme teď velkou šanci na postup