Druholigové Táborsko si vyšláplo na Bohemians 1905

Druholigové Táborsko si vyšláplo na Bohemians 1905

Třítýdenní pauzu před dalším ligovým zápasem s Jihlavou vyplnili "Klokani" z Ďolíčku přípravným utkáním v Sezimově Ústí. Na stadionu MAS Táborska vedle stálic základní sestavy Klokanů nastoupili i méně nasazovaní hráči a svou premiéru v áčku si odbyl Dmytro Jeremenko.

Vlašim dala Teplicím zabrat

Domácí ve druhém poločase téměř neohrozili branku, přesto se po Džafičově gólu z penalty radovali z těsného vítězství a cenného skalpu 1:0. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč z Bosny mimochodem skóroval i v posledním kole FNL do sítě Ústí nad Labem.

"Páteční duel jsme brali se vší vážností. Příležitost dostali někteří hráči z lavičky, ale od začátku také nastoupili mnozí hráči ze základní sestavy. Bereme to jako kvalitní přípravu na následující mistrovský zápas ve Zlíně," prozradil kouč domácího výběru Roman Nádvorník.

Přípravné utkání:



MAS Táborsko - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)


Branka: 60. Džafič z pen.

Sestava Bohemians: Havránek (46. Gabriš) - Kalina (46. Moravec), J. Štochl (46. Cseh), Krch, Kolář (66. Havel) - Jeremenko (46. Moravec), Rada, Hora (46. Budínský), Nerad, Ndiaye (46. Bartek) - Klavík (46. M. Štochl). Trenér: Weber.

Boleslav dokázala porazit Slovácko i přes dlouhé oslabení