Možný základ Manchesteru City v ročníku 2015/2016?

Možný základ Manchesteru City v ročníku 2015/2016?

Jaké byly poslední čtyři ligové sezony Manchesteru City? První místo, druhé místo, první místo, druhé místo. V soutěžním ročníku 2015/2016 by tak měl soubor Manuela Pellegriniho podle těchto statistik opět triumfovat.

Zaregistrujte se v sázkové kanceláři winmasters a získejte vstupní bonus 500 Kč!

Kdo u toho bude a kdo naopak bude muset Etihad Stadium kvůli novým plánovaným akvizicím sever Anglie opustit? Citizens budou své mužstvo omlazovat a z jejich "wantlistu" lze vyčíst tři primární cíle.

Jedná se o Raheema Sterlinga, jehož agent Aidy Ward trvá na tom, že na Anfield Road už novou smlouvu nepodepíše. Movitý velkoklub z Manchesteru se však zdráhá za dvacetiletého reprezentanta Albionu zaplatit více než 54 milionů eur, protože už má u řeky Mersey kontrakt pouze na rok.

Druhým jménem je Paul Pogba, který by se mohl stát jedním z nejdražších fotbalistů historie, protože se mluví až o částce 95 milionů eur. Těžkým konkurentem v boji o dvaadvacetiletého mladíka je však Barcelona, kterou kvůli snům samotného záložníka limituje pouze to, že má zákaz přestupů až do roku 2016.

Třetím v pořadí je belgický reprezentant Kevin De Bruyne, který stále ještě nestrávil svůj předčasný konec v Chelsea a věří, že na Premier League má. Ani hvězda Wolfsburgu a celé bundesligy ovšem nebude zrovna nejlevnější.

První české online casino, do kterého můžete vložit mobilem již od 100 Kč!

Dalšími hráči, kolem nichž City krouží, jsou Britové Jack Wilshere a Ross Barkley. S Mancheterm jsou často spojováni i James Ward-Prowse a James McCarthy. Podobně jako u výše zmíněných zástupců Arsenalu a Evertonu však nejsou považovány za letošní nejdůležitější transferové cíle...

A kdo už naopak bleděmodrý trikot Citizens navlékat nebude? James Milner, Frank Lampard a Dedryck Boyata, jenž se upsal Celtiku Glasgow, jsou jasní. Klub je připraven naslouchat nabídkám na Edina Džeka, Samira Nasriho a Stevana Jovetiče. Na cestě z města by mohl být také Aleksandar Kolarov.

Nejistou budoucnost má i dvacetiletý Karim Erkik, který strávil poslední dvě sezony na hostování v PSV Eindhoven. Natrvalo by se mohl do Nizozemska přesunout za necelých 5 milionů eur.

To samé se týká i dalšího mladíka Jasona Denayera, jehož vydařená půjčka v Celtiku Glasgow ho vystřelila až do belgické reprezentace, v níž si připsal první start proti Francii.

Server goal.com se pokusil přinést potenciální sestavu, v níž by Touré a Fernando soupeřili o místo ve středu pole, Demichelis a Sagna by byli připraveni zaskočit v obraně a Bony Wilfried by alternoval Agüera.

Jak by mohla vypadat základní sestava City v příští sezoně?

Brankář: Hart

Obrana: Clichy - Mangala, Kompany, Zabaleta

Záloha: Pogba, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sterling

Útok: Agüero


De Bruyne: Pořád nechápu, proč mě Mourinho nechal jít